CORIAN® fra Dupont

Vi er aut. forhandlere af Corian® fra Dupont TM samt member of the Corian® Quality Network, hvilket betyder, at der er 10 års garanti på alle udførte bordplader til køkken og bad leveret fra os – dog undtaget specielfremstillede emner

Se garanti

Vi har en meget stor spændvidde med erfaring indenfor corian – der er stort set ikke det, vi ikke kan lave – og vi gør det godt. Vi har i al beskedenhed mere end 25 års erfaring med bearbejdning med corian.

Hvad er Corian® fra Dupont

Hvad kan man med det

Corian er et materiale med en enestående holdbarhed, som egner sig til et eksklusivt design til både private hjem og offentlige indretninger. Corian kan bukkes, formes og sammensættes, så samlingerne er usynlige. Corian er let at bearbejde, så der opnås en flot finish på alle sider og kanter.

Kan det bruges alle steder

Corian er 100% sterilt og derfor velegnet til anvendelse bla. på kontorer, hoteller, cafeer, restauranter, offentlige toiletter og ikke mindst på hospitaler og laboratorier, hvor kravet til hygiejne og nem rengøring er et must.
Se brochure

Hvor kan det anvendes

Corian har utallige anvendelsesmuligheder i både private og offentlige miljøer. Fra bordplader i køkken og bad til møbler og lamper.

CORIAN® fra Dupont

Enestående holdbarhed, som egner sig til et eksklusivt design

Corian til badeværelset

Superflotte badekar, brusebunde og riste

Corian til køkkenet

Vi laver alt indenfor vaske, bordplader m.m.

Corian til erhverv

Den perfekte løsning til restauranter, caféer, udstillinger m.m.

Øvrig information

Vedligeholdelse, farver m.m.

Tilbyder vi kun Corian® fra Dupont?

Som udgangspunkt er det det materiale vi arbejder i – men vi har også muligheden for at tilbyde andre corian-lignende produkter, dog skal man så være opmærksom på, at det ikke er tilsluttet den sædvanlige Warranty, som vi tilbyder på Corian® fra Dupont.

Og så leverer vi overalt i Danmark

Corian® Dupont TM Licens nr. 0687