Vedligeholdelse

Hvordan gør jeg så lige min bordplade ren?

Corianbordplader kræver ikke ret megen vedligholdelse. Den daglige rengøring består blot af lidt flydende sæbe og en fugtig blød klud. Har du fået lidt mere genstridige pletter som karry og rødvin, bruges der blot flydende skurepulver og igen en fugtig klud. Husk at der ikke må gnubbes intens på en karryplet eller rødvinsplet, der skal bruges lidt mere glidende bevægelser, for at du ikke gør området super blankt i forhold til resten af din bordplade.

Dupont har naturligvis også en officiel brochure for rengøring – læs deres rengøringstips her. Den danske version starter på side 4.

Brochure for rengøring (PDF)Kontakt os

Må jeg sætte varme ting direkte på min corianbordplade?

Nej – det må du ikke. Nogle kunder vælger at få fræst spor ned og lagt bars i rillerne – andre vælger at have løse riste til at stå. Selvom Corian er varmeresistent til en vis varmegrad, kan den ikke tåle at tingene bliver sat direkte fra varmekilden og ned på bordpladen. Især støbejern er meget hårdt ved corian.

Brochure for rengøring (PDF)

Jeg har slået en flig af bordpladen

Fortvivl ikke – næsten alt kan repareres. Husk at gemme den flig, der er slået af – så limer vi den blot på igen, pudser bordpladen op og skaden er usynlig.

Det umulige tager 5 minutter – mirakler tager lidt længere tid – men stort set alle bordplader kan repareres.

Her er lidt billede eksempler på, hvor galt det kan gå og hvor fint det ender med at se ud. Så en lille flig er ikke et kæmpe problem.

Kemikalieoversigt (PDF)

Mulighederne med CORIAN® er mange

Nedenfor kan du se et udpluk af mulighederne